Voorgerechten

Franse holle oesters

€ 29,00

Vitello tonnato

€ 26,00

Carpaccio van Belgisch rund

€ 28,00

Burrata met tomaatjes

€ 28,00

Cocktail van handgepelde garnalen

€ 36,00

Garnaalkroketten

€ 28,00

Kaaskroketten

€ 22,00

Top Selection kaviaar - 30 gr. / 50 gr.

€ 80,00 / € 120,00

Hoofdgerechten

Kreeft Belle Vue / in de oven

€ 39,00 / € 78,00

Sashimi van tonijn

€ 30,00 / € 38,00

Tomaat met handgepelde garnalen

€ 36,00 / € 46,00

Langoustines in de oven

€ 39,00 / € 78,00

Kabeljauw met courgette en gekonfijte tomaatjes

€ 45,00

Zeetong meunière

€ 50,00

Steak tartaar

€ 34,00

Hamburger Halifax

€ 28,00

Mechelse koekoek aan 't spit

€ 32,00

Vol-au-Vent / met ris de veau

€ 34,00 / € 45,00

Steak Waterland au poivre flambée

€ 38,00

Van de Grill

Gamba's

€ 36,00 / € 65,00

Yellowfin tonijn

€ 45,00

Ierse filet pur

€ 46,00

Belgische contrefilet

€ 37,00

Ierse Ribeye

€ 43,00

Ris de veau

€ 39,00 / € 54,00

Plateau Fruits De Mer

Noordzeegarnalen - Roze garnalen - Wulken - Kreukels - Holle oesters - Langoustines - 1/2 kreeft

€ 85,00

Dessert

Desserts

Dame Blanche

€ 15,00

Vanille-ijs met rood fruit

€ 16,00

Café glacé

€ 15,00

Coupe Colonel

€ 15,00

Chocolademousse

€ 15,00

Warm appeltaartje met vanille-ijs

€ 16,00

Crème brûlée

€ 15,00

Stuk ananas

€ 12,00

Flantaart

€ 15,00

Kaas

Kaasassortiment Callebaut-Vanhaver

€ 25,00