Voorgerechten
Franse holle oesters
€ 29,00
Vitello tonnato
€ 26,00
Carpaccio van Belgisch rund
€ 28,00
Burrata met tomaatjes
€ 28,00
Cocktail van handgepelde garnalen
€ 36,00
Garnaalkroketten
€ 28,00
Kaaskroketten
€ 22,00
Top Selection kaviaar - 30 gr. / 50 gr.
€ 80,00 / € 120,00
Hoofdgerechten
Kreeft Belle Vue / in de oven
€ 39,00 / € 78,00
Sashimi van tonijn
€ 30,00 / € 38,00
Tomaat met handgepelde garnalen
€ 36,00 / € 46,00
Langoustines in de oven
€ 39,00 / € 78,00
Kabeljauw met courgette en gekonfijte tomaatjes
€ 45,00
Zeetong meunière
€ 50,00
Steak tartaar
€ 34,00
Hamburger Halifax
€ 28,00
Mechelse koekoek aan 't spit
€ 32,00
Vol-au-Vent / met ris de veau
€ 34,00 / € 45,00
Steak Waterland au poivre flambée
€ 38,00
Van de Grill
Gamba's
€ 36,00 / € 65,00
Yellowfin tonijn
€ 45,00
Ierse filet pur
€ 46,00
Belgische contrefilet
€ 37,00
Ierse Ribeye
€ 43,00
Ris de veau
€ 39,00 / € 54,00
Plateau Fruits De Mer
Noordzeegarnalen - Roze garnalen - Wulken - Kreukels - Holle oesters - Langoustines - 1/2 kreeft
€ 85,00
Dessert
Desserts
Dame Blanche
€ 15,00
Vanille-ijs met rood fruit
€ 16,00
Café glacé
€ 15,00
Coupe Colonel
€ 15,00
Chocolademousse
€ 15,00
Warm appeltaartje met vanille-ijs
€ 16,00
Crème brûlée
€ 15,00
Stuk ananas
€ 12,00
Flantaart
€ 15,00
Kaas
Kaasassortiment Callebaut-Vanhaver
€ 25,00