Koude voorgerechten
Carpaccio van Belgisch rund
€ 24,00
6 Franse holle oesters
€ 28,00
Artisanaal gerookte zalm
€ 28,00
Pata Negra 'Trevelez'
€ 42,00
Cocktail van handgepelde garnalen
€ 35,00
Top Selection imperial Gold Kaviaar 30 gr
€ 78,00
Top Selection imperial Gold Kaviaar 50 gr
€ 98,00
Warme voorgerechten
6 escargots
€ 24,00
Garnaalkroketten
€ 24,00
Scampi diabolique
€ 28,00 / € 35,00
Pomme Ostendaise
€ 35,00 / € 40,00
Pomme Moscovite 'Halifax'
€ 80,00
Asperges
A la Flamande
€ 26,00 / € 33,00
Met gerookte zalm
€ 29,00 / € 38,00
Met handgepelde garnalen
€ 36,00 / € 48,00
Met ris de veau
€ 36,00 / € 48,00
Visgerechten
Tomaat met handgepelde garnalen
€ 35,00 / € 45,00
Lotte met asperges
€ 40,00
Paling in ‘t groen
€ 40,00
Zeetong meunière
€ 49,00
Sashimi van tonijn
€ 30,00 / € 38,00
Vleesgerechten
Steak tartaar
€ 34,00
Gentse stoverij
€ 26,00
Mechelse koekoek aan 't spit
€ 30,00
Steak Waterland
€ 36,00
Châteaubriand met lentegroenten (p.p.)
€ 49,00
Vol-au-vent / met ris de veau
€ 30,00 / € 37,00
Hamburger 'Halifax'
€ 27,00
Van de Grill
Yellowfin tonijn
€ 42,00
Brasvar kotelet
€ 32,00
Gambas
€ 34,00 / € 58,00
Belgische Contrefilet
€ 36,00
Ris de veau
€ 36,00 / € 49,00
Ierse ribeye
€ 42,00
Ierse filet pur
€ 45,00
Lamskoteletten Quersy
€ 49,00
Zeebaarsfilet
€ 42,00
Côte à l'os 'Halifax' (p.p.)
€ 49,00
Desserts
Dame Blanche
€ 14,00
Crème Brûlée
€ 15,00
Coupe Colonel
€ 15,00
Panna cotta met rood fruit
€ 15,00
Vanille-ijs met rood fruit
€ 16,00
Chocolademousse
€ 14,00
Warm appeltaartje met vanille-ijs
€ 16,00
Café Glacé
€ 15,00
Moelleux au chocolat
€ 15,00
Magnum 'Halifax'
€ 14,00
Kaasassortiment Callebaut-Vanhaver
€ 25,00

