Koude voorgerechten
Wildpastei met rozijnentoast
€ 26,00
Carpaccio van Belgisch rund
€ 26,00
6 Franse holle oesters
€ 28,00
6 Zeeuwse platte oesters
€ 32,00
Terrine van ganzenlever
€ 30,00
Artisanaal gerookte zalm
€ 30,00
Pata Negra 'Trevelez'
€ 42,00
Top Selection kaviaar 30 gr. / 50 gr.
€ 75,00 / € 120,00
Warme voorgerechten
6 escargots
€ 25,00
Kaaskroketten
€ 22,00
Toast met bospaddenstoelen
€ 26,00
Pomme Moscovite - Halifax -
€ 85,00 / € 40,00
Visgerechten
Wilde zeebaars
€ 45,00
Paling in't groen
€ 40,00
Zeetong meunière
€ 50,00
Kreeft Bellevue
€ 36,00 / € 65,00
Vleesgerechten
Gentse stoverij
€ 27,00
Hamburger - Halifax -
€ 28,00
Mechelse koekoek aan 't spit
€ 30,00
Steak Waterland au poivre flambée
€ 35,00
Châteaubriand met warme groenten (p.p.)
€ 49,00
Vol-au-vent / met ris de veau
€ 32,00 / € 42,00
Van de Grill
Yellowfin tonijn
€ 45,00
Brasvar kotelet blackwell
€ 33,00
Gambas
€ 36,00 / € 65,00
Contrefillet
€ 37,00
Ris de veau - graantjesmosterd
€ 38,00 / € 52,00
Ierse ribeye
€ 42,00
Ierse filet pur
€ 46,00
Lamskoteletten Quersy
€ 49,00
Côte à l'os - selectie Halifax
€ 55,00
Desserts
Flan caramel
€ 15,00
Rijstpap
€ 15,00
Dame Blanche
€ 15,00
Coupe Brésilienne
€ 15,00
Moelleux au chocolat
€ 15,00
Chocolademousse
€ 15,00
Warm appeltaartje met vanilleijs
€ 16,00
Café Glacé
€ 15,00
Crème brûlée
€ 15,00
Wildgerechten
Hazenrug Arlequin
€ 45,00
Ree-filet Grand Veneur
€ 45,00
Fazant in roomsaus (2 p.)
€ 35,00
Fazant Brabançonne (2 p.)
€ 35,00

