Koude voorgerechten

Carpaccio van Belgisch rund

€ 24,00

6 Franse holle oesters

€ 28,00

Artisanaal gerookte zalm

€ 28,00

Pata Negra 'Trevelez'

€ 42,00

Cocktail van handgepelde garnalen

€ 35,00

Top Selection imperial Gold Kaviaar 30 gr

€ 78,00

Top Selection imperial Gold Kaviaar 50 gr

€ 98,00

Warme voorgerechten

6 escargots

€ 24,00

Garnaalkroketten

€ 24,00

Scampi diabolique

€ 28,00 / € 35,00

Pomme Ostendaise

€ 35,00 / € 40,00

Pomme Moscovite 'Halifax'

€ 80,00

Asperges

A la Flamande

€ 26,00 / € 33,00

Met gerookte zalm

€ 29,00 / € 38,00

Met handgepelde garnalen

€ 36,00 / € 48,00

Met ris de veau

€ 36,00 / € 48,00

Visgerechten

Tomaat met handgepelde garnalen

€ 35,00 / € 45,00

Lotte met asperges

€ 40,00

Paling in ‘t groen

€ 40,00

Zeetong meunière

€ 49,00

Sashimi van tonijn

€ 30,00 / € 38,00

Vleesgerechten

Steak tartaar

€ 34,00

Gentse stoverij

€ 26,00

Mechelse koekoek aan 't spit

€ 30,00

Steak Waterland

€ 36,00

Châteaubriand met lentegroenten (p.p.)

€ 49,00

Vol-au-vent / met ris de veau

€ 30,00 / € 37,00

Hamburger 'Halifax'

€ 27,00

Van de Grill

Yellowfin tonijn

€ 42,00

Brasvar kotelet

€ 32,00

Gambas

€ 34,00 / € 58,00

Belgische Contrefilet

€ 36,00

Ris de veau

€ 36,00 / € 49,00

Ierse ribeye

€ 42,00

Ierse filet pur

€ 45,00

Lamskoteletten Quersy

€ 49,00

Zeebaarsfilet

€ 42,00

Côte à l'os 'Halifax' (p.p.)

€ 49,00

Desserts

Dame Blanche

€ 14,00

Crème Brûlée

€ 15,00

Coupe Colonel

€ 15,00

Panna cotta met rood fruit

€ 15,00

Vanille-ijs met rood fruit

€ 16,00

Chocolademousse

€ 14,00

Warm appeltaartje met vanille-ijs

€ 16,00

Café Glacé

€ 15,00

Moelleux au chocolat

€ 15,00

Magnum 'Halifax'

€ 14,00

Kaasassortiment Callebaut-Vanhaver

€ 25,00

Dessert