Koude voorgerechten
Wildpastei met rozijnentoast
€ 28,00
Carpaccio van Belgisch rund
€ 28,00
6 Franse holle oesters
€ 29,00
6 Zeeuwse platte oesters
€ 32,00
Terrine van ganzenlever
€ 32,00
Artisanaal gerookte zalm
€ 32,00
Brioche met gerookte paling en kaviaar
€ 42,00
Top Selection kaviaar - 30 gr. / 50 gr.
€ 75,00 / € 120,00
Warme voorgerechten
6 escargots
€ 28,00
Garnaalkroketten
€ 28,00
Kaaskroketten
€ 24,00
Toast met bospaddenstoelen
€ 28,00
Wildgerechten
Hazenrug Arlequin
€ 45,00
Hertenkalf Grand Veneur
€ 45,00
Fazant in roomsaus (2 p.)
€ 37,00 p.p.
Fazant Brabançonne (2 p.)
€ 37,00 p.p.
Visgerechten
Scampi diabolique
€ 29,00 / € 39,00
Wilde zeebaars
€ 45,00
Paling in't groen
€ 45,00
Zeetong meunière
€ 50,00
Kreeft Belle Vue of in de oven
€ 39,00 / € 78,00
Vleesgerechten
Balletjes in tomatensaus
€ 28,00
Kalfstong in madeirasaus
€ 35,00
Gentse stoverij
€ 28,00
Hamburger 'Halifax'
€ 29,00
Mechelse koekoek aan 't spit
€ 35,00
Steak Waterland au poivre flambé
€ 39,00
Vol-au-vent / met ris de veau
€ 34,00 / € 42,00
Van de grill
Brasvar kotelet
€ 35,00
Yellowfin tonijn
€ 45,00
Gambas
€ 36,00 / € 65,00
Contrefilet
€ 38,00
Ris de veau
€ 39,00 / € 54,00
Ribeye
€ 46,00
Ierse filet pur
€ 46,00
Lamskoteletten Quercy
€ 49,00
Dessert
Desserts
Rijstpap
€ 15,00
Dame blanche
€ 15,00
Moelleux au chocolat
€ 15,00
Warm appeltaartje met vanille-ijs
€ 16,00
Café Glacé
€ 15,00
Crème brûlée
€ 15,00
Flantaart
€ 15,00
Kaas
Kaasassortiment Callebaut-Vanhaver
€ 28,00