Koude voorgerechten

Wildpastei met rozijnentoast

€ 26,00

Carpaccio van Belgisch rund

€ 26,00

6 Franse holle oesters

€ 28,00

6 Zeeuwse platte oesters

€ 32,00

Terrine van ganzenlever

€ 30,00

Artisanaal gerookte zalm

€ 30,00

Pata Negra 'Trevelez'

€ 42,00

Top Selection kaviaar 30 gr. / 50 gr.

€ 75,00 / € 120,00

Warme voorgerechten

6 escargots

€ 25,00

Kaaskroketten

€ 22,00

Toast met bospaddenstoelen

€ 26,00

Pomme Moscovite - Halifax -

€ 85,00 / € 40,00

Visgerechten

Wilde zeebaars

€ 45,00

Paling in't groen

€ 40,00

Zeetong meunière

€ 50,00

Kreeft Bellevue

€ 36,00 / € 65,00

Vleesgerechten

Gentse stoverij

€ 27,00

Hamburger - Halifax -

€ 28,00

Mechelse koekoek aan 't spit

€ 30,00

Steak Waterland au poivre flambée

€ 35,00

Châteaubriand met warme groenten (p.p.)

€ 49,00

Vol-au-vent / met ris de veau

€ 32,00 / € 42,00

Van de Grill

Yellowfin tonijn

€ 45,00

Brasvar kotelet blackwell

€ 33,00

Gambas

€ 36,00 / € 65,00

Contrefillet

€ 37,00

Ris de veau - graantjesmosterd

€ 38,00 / € 52,00

Ierse ribeye

€ 42,00

Ierse filet pur

€ 46,00

Lamskoteletten Quersy

€ 49,00

Côte à l'os - selectie Halifax

€ 55,00

Desserts

Flan caramel

€ 15,00

Rijstpap

€ 15,00

Dame Blanche

€ 15,00

Coupe Brésilienne

€ 15,00

Moelleux au chocolat

€ 15,00

Chocolademousse

€ 15,00

Warm appeltaartje met vanilleijs

€ 16,00

Café Glacé

€ 15,00

Crème brûlée

€ 15,00

Wildgerechten

Hazenrug Arlequin

€ 45,00

Ree-filet Grand Veneur

€ 45,00

Fazant in roomsaus (2 p.)

€ 35,00

Fazant Brabançonne (2 p.)

€ 35,00

Dessert