Koude voorgerechten
Carpaccio van Belgisch rund
€ 28,00
6 Franse holle oesters
€ 29,00
Artisanaal gerookte zalm
€ 30,00
Pata Negra 'Trevelez'
€ 42,00
Cocktail van handgepelde garnalen
€ 36,00
Top Selection kaviaar 30 gr. / 50 gr.
€ 80,00 / € 120,00
Warme voorgerechten
Kaaskroketten
€ 22,00
Garnaalkroketten
€ 28,00
Pomme Ostendaise
€ 35,00 / € 45,00
Pomme Moscovite 'Halifax'
€ 85,00
Visgerechten
Tomaat met handgepelde garnalen
€ 36,00 / € 46,00
Scampi’s diabolique
€ 28,00 / € 39,00
Griet met gegrilde asperges
€ 45,00
Paling in ‘t groen
€ 43,00
Zeetong meunière
€ 50,00
Kreeft Belle Vue / in de oven
€ 39,00 / € 78,00
Langoustines in de oven
€ 39,00 / € 78,00
Vleesgerechten
Steak tartaar
€ 37,00
Gentse stoverij
€ 27,00
Gehaktballetjes in tomatensaus
€ 27,00
Mechelse koekoek aan ‘t spit
€ 32,00
Steak Waterland au poivre flambée
€ 38,00
Vol-au-vent
€ 34,00 / € 45,00
Hamburger “Halifax”
€ 28,00
Van de Grill
Yellowfin tonijn
€ 45,00
Gambas
€ 36,00 / € 65,00
Brasvar kotelet
€ 33,00
Contrefillet
€ 37,00
Ris de veau
€ 39,00 / € 54,00
Ierse ribeye
€ 43,00
Ierse filet pur
€ 46,00
Lamskoteletten Quercy
€ 49,00
Côte à l'os - selectie Halifax p.p
€ 59,00
Desserts
Dame Blanche
€ 15,00
Crème brûlée
€ 15,00
Coupe Colonel
€ 15,00
Vanille-ijs met frambozen
€ 16,00
Vanille-ijs met aardbeien
€ 16,00
Chocolademousse
€ 15,00
Warm appeltaartje met vanilleijs
€ 16,00
Café Glacé
€ 15,00
Flantaart
€ 15,00
Tiramisu
€ 15,00
Kaas
Kaasassortiment Callebaut-Vanhaver
€ 25,00